Αννα Βισση Αλσοσ / Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια | Αθλητικά | Viva.gr / Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της.

Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα .

H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια | Î'θλητικά | Viva.gr
Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια | Î'θλητικά | Viva.gr from www.viva.gr
Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα . Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος!

Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, .

Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος! Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι.

Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος.

Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος! H Άννα Î'ίσση στο Θέατρο Άλσος | Εισιτήρια online! | Viva.gr
H Άννα Î'ίσση στο Θέατρο Άλσος | Εισιτήρια online! | Viva.gr from www.viva.gr
Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος! Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι.

H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι.

Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος! Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα .

H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος.

Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Î
Î"ΡΟΜΟΣ 89,8: Η Î'ΝΝÎ' Î'ΙΣΣΗ ΣΤΟ Î'ΛΣΟΣ Î"ΙÎ' Î"ΥΟ ÎœÎ'Î"ΙΚΕΣ from www.dromosfm.gr
Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία. Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές!

Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα .

Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. H άννα βίσση για δύο τελευταίες εμφανίσεις στο θέατρο άλσος τρίτη 19 & τετάρτη 20 οκτωβρίου 2021. H άννα βίσση σε ένα τρίωρο ανατρεπτικό μουσικό ταξίδι. Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που βρέθηκαν στο άλσος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας της zela aviation, ανδρέας χριστοδουλίδης, ο λάκης . Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021. Η άννα βίσση συνεχίζει τα σόου της στο άλσος σε ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι, . Μετά απο έξι sold out παραστάσεις έρχεται για ακόμα δύο μαγικές βραδιές! Μετά από τέσσερις πολύ επιτυχημένες και δυνατές sold out καλοκαιρινές συναυλίες η άννα βίσση ξανά στο θέατρο άλσος! Η άννα βίσση, επέστρεψε στη σκηνή του άλσους με τις πρώτες δύο . Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι . Η θρυλική άννα βίσση παρουσίασε ένα ανανεωμένο μουσικό show γεμάτο επιτυχίες από τη πλούσια σταδιοδρομία της. Η άννα βίσση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου άλσος προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Αννα Βισση Αλσοσ / Εκδηλώσεις | Online Εισιτήρια | Î'θλητικά | Viva.gr / Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της.. Με δύο μεγάλες συναυλίες στις 14 & 15 ιουνίου ξεκινάει η άννα βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στο θέατρο άλσος. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος. Την ωραιότερη επίσκεψη δέχτηκε στο θέατρο άλσος η άννα βίσση καθώς ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν τα δύο εγγόνια της και ο γαμπρός της. Μετά τις τέσσερις sold out καλοκαιρινές συναυλίες της στο θέατρο «άλσος», η άννα . Ο επίλογος του μεγάλου αυτού πάρτι .

Την δευτέρα 18 και την τρίτη 19 οκτωβρίου 2021 αννα βισση. Η άννα βίσση ξανά 28 και 29 σεπτεμβρίου στο θέατρο άλσος.